Vårbyg | Syngenta

You are here

Share page with AddThis
Vårbyg

Vårbyg

Optimér dit udbytte uden kvalitetskompromiser

Vårbyg

Hvad enten du søger vårbyg til malt eller foder, har vi udviklet førende sorter, som både er højtydende og sunde. De er resultatet af mange års målrettet forædlingsarbejde sammen med landmænd ude i marken for at sikre dig en stabil kvalitet og optimale betingelser for højt udbytte. 

Dine fordele – kort og godt: 

  • Stabilt højtydende
  • God sygdomsresistens
  • Høj afsætningssikkerhed

Du kan derfor stole på, at du sammen med os får det optimale udgangspunkt for at høste kvalitetsafgrøder med maksimalt udbytte, næsten lige meget hvilke udfordringer sæsonerne byder på.  

Få sikkerhed for salg

Vores Laureate maltbyg er blandt markedets førende sorter med stor afsætningssikkerhed. Den er Danish Preferred godkendt og har faktisk de seneste fem år i gennemsnit været den højest ydende i landsforsøgene. 

Billeder fra vårbyg Laureate mark

Direkte fra marken

Kom med ud i Laureate marken - se med live

Kvalitetsfoder med højt proteinindhold

Skal du bruge foderbyg, er Dragoon et oplagt valg. Den har særdeles god sygdomsresistens, så du mindsker behovet for sprøjtning og får nemmere ved at opnå højt udbytte. Dragoon egner sig desudne særdeles godt til økologisk foderbyg. 

Derudover får du med Scholar en foderbyg, som vokser kompakt med minimal risiko for lejesæd. Det gør det lettere for dig at sikre en god høst.

Læs mere om vores vårbygsorter - klik på den sort du vil vide mere om herunder