Karriere

Hånd der holder et frø

Syngenta er en af verdens førende virksomheder med 28.000 medarbejdere i over 90 lande, som er fokuseret på ét formål: at bringe plantepotentiale til live.

Vi bidrager til at løse nogle af klodens mest kritiske spørgsmål, såsom den stigende efterspørgsel efter fødevarer fra en voksende befolkning.

Hvis du ønsker at arbejde for en virksomhed, der giver dig frihed til at udforske nye ideer og føre dem ud i livet, og som samtidig har et stærkt samarbejdspræget miljø, der fremmer en stærk holdmentalitet og samarbejde mellem de forskellige områder af virksomheden, så vil det lykkes for dig hos os.

Som en, der virkelig er engageret i det arbejde, du gør, vil du blive begejstret for det, vi gør, og være fokuseret på at opnå resultater. Naturligvis vil du ønske at realisere dit eget potentiale. Der er ingen bedre steder at gøre det end i en af verdens førende virksomheder i en dynamisk vækstsektor.

Vi søger efter folk med høj motivation til at arbejde for Syngenta. For at anerkende det bidrag, som vores medarbejdere yder til vores forretning, tilbyder vi attraktive vilkår, store udviklingsmuligheder og et stimulerende arbejdsmiljø.

Syngenta Nordics A/S

Grundlaget for vores forretning er at levere innovative løsninger til landbruget, erhvervsgartnerier og plantager. Vores omfattende udbud af tjenesteydelser omfatter alt fra udsendelse af produktinformation til deltagelse i markvandringer, udstillinger og forsøgsvirksomhed - ofte i tæt samarbejde med vores lokale partnere.

Vores nordiske hovedkontor ligger i København, og herfra betjener markedsførings-, udviklings- og registreringsafdelingen Sverige og Danmark direkte samt Norge og Finland indirekte.

I Sverige er vi regionalt repræsenteret ved to medarbejdere, der beskæftiger sig med rådgivning. De stillinger, der er specifikke for vores arbejde, er blandt andet produktudviklere, registreringsspecialister og rådgivere.

Vi er omkring 30 medarbejdere i hele Norden, heraf ca. 20 i København.

Karriere i Syngenta

Har du spørgsmål til ledige stillinger, ansættelsesproces eller andet i relation til HR, er du velkommen til at maile til os.

emailHR.Nordics@syngenta.com

Syngenta karriere

Job i Syngenta

Alle ledige stillinger i Syngenta finder du her

LinkedIn logo

Syngenta på LinkedIn

Følg os og find jobs på vores globale LinkedIn side

Syngenta flag i en mark

Nyheder

Nyheder om plantebeskyttelse og udsæd

Jordnær nyhedsbrev banner

Bliv Jordnær - tilmeld dig her

Bliv Jordnær med vores nyhedsbrev – fordi du vil lykkes med et større udbytte