You are here

Karriere

Syngenta er en af verdens førende virksomheder med 28.000 medarbejdere i over 90 lande, som er fokuseret på ét formål: at bringe plantepotentiale til live.

Vi bidrager til at løse nogle af klodens mest kritiske spørgsmål, såsom den stigende efterspørgsel efter fødevarer fra en voksende befolkning.

Hvis du ønsker at arbejde for en virksomhed, der giver dig frihed til at udforske nye ideer og føre dem ud i livet, og som samtidig har et stærkt samarbejdspræget miljø, der fremmer en stærk holdmentalitet og samarbejde mellem de forskellige områder af virksomheden, så vil det lykkes for dig hos os.

Som en, der virkelig er engageret i det arbejde, du gør, vil du blive begejstret for det, vi gør, og være fokuseret på at opnå resultater. Naturligvis vil du ønske at realisere dit eget potentiale. Der er ingen bedre steder at gøre det end i en af verdens førende virksomheder i en dynamisk vækstsektor.

Vi søger efter folk med høj motivation til at arbejde for Syngenta. For at anerkende det bidrag, som vores medarbejdere yder til vores forretning, tilbyder vi attraktive vilkår, store udviklingsmuligheder og et stimulerende arbejdsmiljø.

Karriere Syngenta globalt


Hvis du er interesseret i at arbejde og gøre karriere inden for Syngenta på verdensplan, så besøg vores globale site: careers.

 

Syngenta Seeds AB


Landskrona


Man på feltDe fleste medarbejdere i vores virksomhed i Landskrona arbejder med at udvikle nye sukkerroesorter til dyrkning over hele verden.

Hele forædlingsprocessen kræver specialister, ikke kun på forsknings- og forædlingsniveau, men også i forbindelse med arbejdet med forædlingsmateriale i drivhuset og på marken. Forædling er langsigtet arbejde. Det kan tage op til ti år, før det endelige resultat er nået: en ny, højtydende sukkerroesort.

De, som begynder at arbejde hos os, har tendens til at blive, og derfor er personaleudskiftningen lav. Syngenta Seeds er en af de få virksomheder i verden, der arbejder med sukkerroeforædling. I Landskrona foregår der også udvikling inden for frøbehandling. 

I vores spidsbelastningsperioder, som ligger om foråret og efteråret for drivhusarbejde og om efteråret og vinteren for procesarbejdet, har vi sæsonansat personale. Om sommeren tilbyder vi arbejde til unge skolesøgende.

Blandt de stillinger, der er unikke for vores virksomhed, kan nævnes: forædler, forædlingsassistent, forædlingspersonale, forskningsleder, laboratoriegruppeleder, laboratorieingeniør, laborant, produktudviklingsassistent, drivhuspersonale, forsøgsfrøpersonale og procesoperatør.

Vi er 185 medarbejdere.

 

Syngenta Nordics A/S


Grundlaget for vores forretning er at levere innovative løsninger til landbruget, erhvervsgartnerier og plantager. Vores omfattende udbud af tjenesteydelser omfatter alt fra udsendelse af produktinformation til deltagelse i markvandringer, udstillinger og forsøgsvirksomhed - ofte i tæt samarbejde med vores lokale partnere.

Vores nordiske hovedkontor ligger i København, og herfra betjener markedsførings-, udviklings- og registreringsafdelingen Sverige og Danmark direkte samt Norge og Finland indirekte.

I Sverige er vi regionalt repræsenteret ved to medarbejdere, der beskæftiger sig med rådgivning. De stillinger, der er specifikke for vores arbejde, er blandt andet produktudviklere, registreringsspecialister og rådgivere.

Vi er omkring 30 medarbejdere i hele Norden, heraf ca. 20 i København.