Erklæring om tilgængelighed

Vi er klar over vigtigheden af at stille en hjemmeside til rådighed, som er inkluderende og tilgængelig for alle besøgende på vores hjemmeside. Denne side forklarer

  • vores tilgang til at gøre denne hjemmeside tilgængelig, 
  • de funktioner, der tilbydes for at forbedre sidens tilgængelighed, 
  • og hvad du skal gøre, hvis du har spørgsmål eller feedback til os. 

Tilgang

Denne hjemmeside sigter mod at overholde eller overstige kravene i niveau A kriterier fra World Wide Web Consortium Web Accessibility Initiative (WCAG WAI) 2.0 guidelines.

Egenskaber for tilgængelighed

Tastaturadgang

Vi har sørget for links til ‘gå videre til hovedindhold’ for at muliggøre direkte adgang forbi navigationsmenuen til sidens hovedindhold.

Tekststørrelse

Du kan ændre tekststørrelse med indstilling af tekststørrelse i din browser: Vis – Tekststørrelse. Layoutet på nogle sider kan dog – afhængig af de valgte indstillinger for tekst – vises anderledes end oprindeligt tiltænkt.

Alternativ tekst til billeder

Alle billeder har fået passende alternativ tekst.

Overskriftselementer

Der er brugt HTML-overskriftselementer til at repræsentere sidestruktur, som understøtter hjælpeteknologier, som tillader sidenavigation fra overskrift til overskrift. 

Linktekst

Alle links skal være logiske, når de læses uden kontekst, og links vises tydeligt i en anden font end normal brødtekst.

JavaScript-uafhængighed

Hvor der bruges JavaScript eller andre scripts til navigation eller funktionalitet, findes der en alternativ mekanisme i tilfælde af, at din browser ikke understøtter disse scripts.

Farvekontrast

Vi har valgt farvekombinationer til tekst og baggrund for at hjælpe med at sikre, at kontrasten er tilstrækkelig, og vi har også sørget for, at der ikke henvises til information udelukkende med farve.

Style sheets

Vi har anvendt Cascading Style Sheets (CSS) til at kontrollere visningen af sider og har anvendt korrekt struktureret markup af indhold. Hvis style sheets ikke understøttes eller er deaktiveret, kan hjemmesiden stadig tilgås og læses.

Spørgsmål og feedback

Hvis du har problemer med at få adgang til information på hjemmesiden, eller hvis du har feedback til os, er du velkommen til at e-maile eller skrive til os – kontaktoplysninger fremgår på denne side. 

Dato for revision

Denne erklæring om tilgængelighed blev senest revideret den 25. maj 2018.