Tour de Farm er tilbage og klar til endnu en sæson!

Nyhed - Udsæd
Tour de Farm

Vores udsæds eksperter Mogens Steenholt Mogensen og Henrik Ryberg er klar til endnu en sæson af Tour de Farm. Denne gang går turen ikke kun rundt i Danmark, men også over sundet til vores svenske naboer, hvor der findes en lang række dygtige landmænd med værdifulde erfaringer.

I det første afsnit af Tour de Farm over sundet, besøger vi den svenske landmand Johan udenfor Vesterås (ca 100 kilometer NV fra Stockholm). Her deler han ud af sine erfaringer omkring Hybridvinterbyg på en køligere lokation. Kom med på rejsen, og få indblik i landbrugslivet på tværs af landegrænser!

Tag med på Tour de Farm

Tour de Farm er et videoformat, hvor vi sender vores eksperter Mogens Steenholt Mogensen og Henrik Ryberg på tour gennem Danmark og Sverige. Her møder de dygtige landmænd, der har det til fælles, at de dyrker nogle af Syngentas sorter inden for hybridvinterbyg, vårbyg, majs og vinterhvede. Serien kan følges her på siden eller via vores Facebookside.

I år er tredje år Mogens Steenholt Mogensen og Henrik Ryberg er på Tour, og på vores YouTube side kan du se eller gense videoerne fra de seneste år.

Kom med på Touren, som strækker sig fra april til september og kommer rundt i både Danmark og Sverige. Vores to eksperter møder dygtige landmænd og hører deres erfaringer samt og giver deres egne bedste dyrkningsråd på det aktuelle tidspunkt på sæsonen. Rejsen kan følges på Syngentas Facebook, her på siden og i Syngentas nyhedsbrev – så følg os på Facebook og sign-up til vores nyhedsbrev, Jordnær, hvis du ikke vil gå glip af videoerne til dette års Tour de Farm.