Aim for Zero Impact

Sikkerhed for mennesker og miljøet er første prioritet i alt, hvad vi foretager os i Syngenta. Vi deler et fælles ansvar for både vores sikkerhed og sundhed i landbruget. ”Aim for Zero Impact” har til formål at øge sikkerheden ved brug af vores produkter. Det gælder ved håndtering, såvel som ved anvendelse af vores produkter. Vi har udviklet vejledende råd, der både informerer og nemt kan anvendes i praksis. 

Mark og blå himmel

Plantebeskyttelse: Fem gode råd

Det er vigtigt at plantebeskyttelsesmidler benyttes med omtanke. Det gælder både ved håndtering og anvendelse af vores produkter. Vi stræber hele tiden efter at sikre den laveste påvirkning på både mennesker og miljø. Derfor har vi udviklet nogle vejledende råd som man kan gøre brug af. Her vil du finde emner om: Bestøvende insekter, biodiversitet, dyser og afdrift, rengøring og sikkerhed.

korn mark med to personer i marken

Bejdset udsæd: Fem gode råd

Ved brug af bejdset udsæd er det vigtigt, at man er opmærksom på de forskellige ricisi, der følger med produktet. Risikoen afhænger af den måde produkterne håndteres og anvendes på. Derfor har vi udviklet fem vejledende råd, der informerer om, hvordan man som landmand kan øge sikkerheden ved brug af bejdset udsæd.