E-værktøjer til dine marker

Vil du have det optimale ud af dine marker, kan du understøtte det gode landmandskab med vores digitale værktøjer, der kan hjælpe dig med at træffe kvalificerede beslutninger. Effektive støtteværktøjer kan være afgørende i tidspressede perioder, hvis du skal træffe gode beslutninger, der skaber optimale udbytter.

Som landmand skal du ikke vente mere på redskaber, der kan hjælpe dig med at træffe beslutninger, da fremtiden allerede er her – og den har bragt digitale værktøjer med sig, som du kan bruge til at effektivisere din bedrift til fordel for udbytterne og naturens velbefindende. 

Hos Syngenta udvikler vi intuitive digitale værktøjer, der nemt glider ind i dine arbejdsrutiner som landmand, og som kan hjælpe dig med at træffe kvalificerede beslutninger hurtigere, nemmere og på et mere oplyst grundlag.

Se digitale værktøj herunder og links til, hvor du kan læse mere, prøve og downloade

Spray Assist app til hjælp for sprøjtning af dine marker

Spray Assist App

Find optimalt sprøjtetidspunkt med Spray Assist-appen

Billede af udsædsberegner fra forskellige devices - tablet, mobil og laptop

Udsædsberegner

Beregn den korrekte mængde udsæd du skal så i forhold til din lokalitet og dato

BYDV Assist hjælper dig med at optimere planlægningen af plantebeskyttelse mod havrerødsot og lus gennem lokale vejrdata.

BYDV Assist – din app mod havrerødsot

BYDV Assist hjælper dig med at optimere planlægningen af plantebeskyttelse mod lus

Spray Assist App - find det rette sprøjtetidspunkt

Spray Assist-appen hjælper dig med at finde det mest optimale tidspunkt at sprøjte på, så du opnår de bedste forhold og minimerer afdrift. ​

Udsædsberegner til vinterbyg og vårbyg

Vores udsædsberegner til byg er dit værktøj, når du skal danne dig et hurtigt og overskueligt overblik over den mængde udsæd, du har brug til dine marker. Beregneren er udviklet til vårbyg samt vinterbyg og tager udgangspunkt i din lokalitet, jordbundsforhold, og historiske vejrdata fra dit lokalområde. 

BYDV Assist

BYDV – hvilket er en forkortelse for Barley Yellow Dwarf Virus, som er den engelske betegnelse for havrerødsot - Assist  app´en kan hjælpe dig med information om, hvornår det er tid til at gå ud i marken og tjekke dine afgrøder for lus. App’en giver dig adgang til specifikke vejrudsigter inden for en radius på få kilometer, og samtidig holder den styr på lusenes livscyklus ud fra graddagssummer.

Den nye app BYDV Assist er altså med til at planlægge, hvornår det er tid til en behandling af lus og dermed undgå spredning af havrerødsot.