Rødderne - direkte fra marken

Skal afgrøderne dyrkes, så de bliver modstandsdygtige og leverer top-udbytter, kræver det god videndeling mellem landmænd, virksomheder og rådgivere. Sådan får alle lige kendskab til de metoder, der giver de bedste resultater fra sæson til sæson. 

Derfor har vi etableret RØDDERNE, hvor vi følger sæsonen, og deler, hvad vi ser og oplever. RØDDERNE er hele tiden ude i de danske marker for at holde os alle godt opdaterede. Og du kan følge med og hjælpe til.

Med RØDDERNE har vi sendt vores omrejsende specialister afsted, så de løbende kan give indsigt i dyrkningsmæssige udfordringer fra hele landet, og kommer med bud på konkrete løsninger på aktuelle såvel som generiske problemer.

Jordnær nyhedsbrev banner

Bliv Jordnær - tilmeld dig her

Bliv Jordnær med vores nyhedsbrev – fordi du vil lykkes med et større udbytte

Hvem er RØDDERNE?

Foran kameraet i marken finder du makkerparret Henrik og Mogens. Sammen overvåger og formidler de deres indsigter fra det danske landbrugsland. 

Du kan løbende følge Mogens og Henrik på Facebook, YouTube og her på hjemmesiden. Skriv eller ring gerne med dine egne observationer fra marken. Se nederst på siden, hvordan du kontakter Henrik og Mogens.

Mød Mogens….

Mogens har siden 2014 været Syngentas mand i marken, og med sin mangeårige erfaring som rådgiver i Djursland LBF og AgriNord, kan han altid trække et godt råd op af inderlommen. 

Mogens Steenholt Mogensen

”Det mest interessante for mig er, at planteavlen hele tiden udvikler sig. Vi får ny viden om at maksimere kvalitet og udbytte efter hver eneste sæson.”

…. og Henrik

Henrik Ryberg har mange års erfaring fra grovvarebranchen og har hele sin karriere arbejdet med planteværn og udsæd.

Henrik Ryberg

”Det sjoveste for mig er at møde landmænd fra hele landet hver eneste dag, som jeg kan dele erfaringer med. Sammen bliver vi klogere på, hvordan vi får mest ud af indsatsen med jorden.

Her finder du RØDDERNE

Du kan komme med RØDDERNE ud i marken og på bedriftsbesøg hos forskellige landmænd, hvis du følger Syngenta på Facebook og YouTube

RØDDERNE - direkte fra marken

RØDDERNEs arbejde foregår ude i marken.

Du kan følge med, når Mogens og Henrik tager ud og besøger danske landmænd til en snak om dyrkningspraksis, sortsvalg og plantebeskyttelse. 

RØDDERNE UNCUT

10 minutter, 2 personer og 1 fagligt emne. 

Det er konceptet, når RØDDERNE uredigeret går foran kameraet for at diskutere typiske dilemmaer, der år efter år diskuteres på de fleste danske bedrifter.

RØDDERNE STORIES stikker dybt

Hvert år møder RØDDERNE mange landmænd, der har testet nye løsninger, ændret sit sortsvalg eller har anvendt en ny dyrkningspraksis og dermed opnået viden, andre landmænd kan få gavn af. 

De historier vil RØDDERNE gerne dele med dig, så du kan få gavn af dine landmandskollegaers erfaringer. 

Tip RØDDERNE

Har du et spændende input, et emne vi bør tage op eller lyst til at få et besøg, så hører vi gerne fra dig. 

Tag fat i Mogens eller Henrik, så vi sammen kan øge udbytterne

Sådan får du fat i RØDDERNE

Du kan ringe eller skrive til os på nedenstående nummer og mail. Vi ser frem til at høre fra dig.

Mogens Steenholt Mogensen
Mogens Steenholt Mogensen
Sales and Field Technician
Mobil 20 12 01 82
[email protected] 

Henrik Ryberg
Henrik Ryberg
Sales and Field Technician
Mobil 30 47 05 64
[email protected]