You are here

Share page with AddThis

Regler og vilkår for konkurrencen

Denne konkurrence er oprettet og drives af 
Syngenta Nordics A/S (herefter Syngenta)
Strandlodsvej 44. 1. sal.
2300 København S.
E-mail: [email protected]

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook. 

Regler og vilkår for konkurrencen

Konkurrenceperiode
Konkurrenceperioden løber fra d. 24.07.2017- 04.08.2017

Deltagelse
Du deltager ved at dele dit Hyvido høst udbytte, sort samt postnummer i konkurrenceopslagets kommentarfelt på Syngenta Facebook side.
Du skal have en Facebook-profil, være bosiddende i Danmark samt være 18 år for at deltage. Du må kun deltage én gang. 

Ved deltagelse accepterer du at blive kontaktet af Syngenta via Facebook og at Syngenta må nævne dit fulde navn eller tagge dig i konkurrenceopslaget, såfremt du er den heldige vinder. Dette er for at sikre, at vinderen får besked.

Ansatte hos Syngenta samt medlemmer af deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Kontakt til- og offentliggørelse af vinderen
Vi kontakter vinderen på Facebook i kommentartrådens svar-funktion, når konkurrencen er slut og vinderen er fundet. Her vil vinderen blive bedt om at kontakte Syngenta med kontaktoplysninger (navn og adresse) via en privatbesked til Syngentas Facebook-side, så præmien kan sendes af sted. Hvis en vinder ikke svarer på vores henvendelse indenfor 5 hverdage, anses vinderen for at have afstået for at modtage præmien, og en anden vinder vil blive udtrukket. Hvis denne vinder ligeledes ikke svarer på vores henvendelse forbeholder vi os retten til at fjerne denne præmien fra konkurrencen.

Vinderne bliver ligeledes offentliggjort i et opslag på Syngenta Danmarks Facebook side. 

Præmie
Der udloddes 4 præmier. Hver præmie er en Fatboy® Lamzac® i grøn til en værdi af ca. 549 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vi udtrækker de 4 vindere ved lodtrækning. 
Præmien fremsendes for Syngentas regning til vinderne.

Offentliggørelse af indsamlede kommentarer
De af deltagerne indtastet oplysninger: høstudbytte, Hyvido sort og postnummer bruges udelukkende til brug for skabelsen af et oversigtkort, der illustrerer høstudbytterne landet over. Oplysningerne kædes ikke sammen med personoplysninger ud over det opgivne postnummer. Kortet vil blive offentliggjort.

Ansvar
Deltagelse i konkurrencen sker på eget ansvar. Syngenta fraskriver sig ethvert ansvar i forhold til tab og/eller ændringer i denne forbindelse. Syngenta tager forbehold for trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer samt frasiger sig ansvaret for eventuelle skader i forbindelse med brug af præmien (Fatboy Lamzac). 

Syngenta forbeholder sig retten til under rimelige omstændigheder at aflyse denne konkurrence på et hvilket som helst tidspunkt uden derved at pådrage sig nogen form for ansvar. 

Tvivl eller uenighed
I tilfælde af tvivl eller uenighed om konkurrencebetingelserne vil det være Syngenta, der fastlægger fortolkningen og afgør spørgsmålet efter eget skøn. Der kan ikke i den anledning eller i øvrigt på grundlag af konkurrencens gennemførelse, gøres erstatningskrav gældende mod Syngenta, som forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende regler.

SM service Hyvido

Hyvido SMS-service

Få #RØDDERNES råd til sæsonen - send SMS med teksten "Hyvido DK" til 1245...

Hyvido videobibliotek

Hyvido erfaringer

Se med når landmænd fortæller om deres erfaringer med Hyvido