UPL Europe går sammen med førende brancheaktører om lancering af Easyconnect Closed Transfer System

Pressemeddelelse
easyconnect

UPL Europe er gået med i samarbejdet om lancering af Easyconnect lukkede påfyldningssystemer (Closed Transfer System - CTS) i Europa. Med det nye medlem har alle førende brancheaktører i Europa nu et mål om at gøre deres produktsortiment kompatibelt med easyconnect CTS.

Det unikke tværgående branchesamarbejde mellem – ADAMA, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Certis Europe, Corteva Agriscience, FMC Corporation, Nufarm, Rovensa Group, Syngenta og UPL Europe – giver landmænd i Europa bedre operatørsikkerhed samt større sikkerhed for miljøet i forbindelse med påfyldning. Derudover sikres en hurtigere og lettere håndtering af plantebeskyttelsesmidler.

Olivier de Matos, generaldirektør, CropLife Europe, forklarer: “CropLife Europe hilser denne meget positive udvikling velkommen. Med UPL Europes tilslutning er vores virksomheds medlemmer repræsenteret fuldt ud i Easyconnect. Lukkede overførselssystemer er vitale teknologier, der kan spille en nøglerolle for at øge sikkerheden for operatører og mindske potentiel miljøeksponering fra plantebeskyttelsesmidler. Ved at fremme distributionen af disse teknologier har vores industri derfor forpligtet sig til at gøre disse teknologier tilgængelige for alle landmænd inden 2030”.

Micha Mosco, Packaging Project Manager, Global Operations, ADAMA, og formand for easyconnect Working Groups styrekomite uddyber: “Med UPL Europe ombord baner vi vej for større brug af CTS i Europa. Det er godt nyt for landmændene, idet produkter fra flere producenter bliver kompatible med samme CTS (Easyconnect), hvilket er en fordel for landbrugsarbejdet.”

“Vi er stolte over at være en del af det fantastiske projekt, som passer perfekt med vores OpenAg-koncept, for dermed at skabe et stærkt netværk, der kan ændre hele branchens arbejdsmåde og bane vej for nye ideer, nye måde, nye svar på en mere bæredygtig måde,” tilføjer Olivier Bocquet, Head Supply Chain & Manufacturing, UPL Europe. “Vi mener, at implementeringen af CTS er en fordel for både operatørsikkerhed og bæredygtigt miljø og at det har langvarige fordele. Desuden får vores værdifulde UPL-kunder større sikkerhed med brancheførende samarbejde. Det er derfor, at vi støtter udviklingen af CTS samt easyconnect”. 

Markedslanceringen af easyconnect CTS forventes i Danmark og Holland i 2022, og derefter i Frankrig, Tyskland og Storbritannien i 2023. Øvrige lande forventes at følge efter.

Dette easyconnect-system er åben teknologi og tilgængeligt for alle interesserede. Øvrige brancheaktører i den agrokemiske sektor, udstyrsproducenter eller øvrige parter med interesse i at deltage i lanceringen af easyconnect bedes kontakte medlemsselskaberne. 

Yderligere information på vores websted www.easyconnect.tech.

Om easyconnect og easyconnect Working Group

Dette easyconnect CTS-system til flydende afgrødebeskyttelse består af to dele, en unik hætte formonteret på containere og en koblingsenhed. Det gør sprøjtningen hurtigere, lettere end mere almindelige metoder. Udviklet af BASF i samarbejde med tredjepartsproducenter, så easyconnecter tilgængeligt for alle interesserede i markedet. Denne easyconnect Working Group består af interesserede selskaber i pilotforsøget af easyconnect i udvalgte lande. Fra september 2021 omfatter de ADAMA, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Certis Europe, Corteva Agriscience, FMC Corporation, Nufarm, Rovensa Group, Syngenta and UPL Europe.

Om UPL

UPL Ltd. (NSE: UPL & BSE: 512070) er global leverandør af bæredygtige landbrugsprodukter og løsninger med årlig indtjening på over $5 mia. Vi er målorienteret. Med OpenAg fokuserer UPL på at skabe resultater for hele landbrugets værdikæde. Vi vil etablere et netværk med en helt nye måde for branchen at arbejde på, som er åbent for nye ideer, innovative måder og nye svar i takt med, at vi med vores mission gør hvert eneste madprodukt mere bæredygtigt. Som et af verdens største selskaber i verden indenfor landbrugsprodukter består vores robuste portefølje af biologiske og traditionelle afgrødebeskyttelsesprodukter med over 13.600 registreringer. Vi har aktiviteter i over 130 lande med over 10.000 kollegaer globalt. Du kan få mere information om vores integrerede portefølje af løsninger i hele værdikæden samt frø, eftergødningsprodukter, fysiske og digitale services.

easyconnect - ADAMA, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Certis Europe, Corteva Agriscience, FMC Corporation, Nufarm, Rovensa Group, Syngenta and UPL Europe.