Information i forbindelse med covid-19 | Syngenta

You are here

Share page with AddThis

Information i forbindelse med covid-19

Nyhed
16.03.2020

Syngenta Nordic tager situationen omkring COVID-19 (Corona-virus) meget seriøst og vi bakker naturligvis op omkring de retningslinjer og tiltag, som myndighederne har foretaget. 

En ting er, at vi skal passe på hinanden og sikre virksomhedens drift, men vi skal også tage vores del af ansvaret for at passe på de af vores medborgere, som vil blive hårdt ramt, hvis de smittes, og som har brug for, at sundhedssystemet ikke overbelastes. 

Samtidig har vi som landbrugsselskab et ansvar for at sikre, at alle vores kunder får leveret de varer, de har brug for, så vi opretholder produktionen i landbruget. Derfor har vi iværksat en række tiltag, som skal bidrage til at minimere risikoen for smittespredning og samtidig sikre driften. 

Det håber vi, alle vil støtte op omkring. 

Tiltagene er:

Vi stopper midlertidigt alle kundebesøg. Alle vores medarbejdere - og herunder  konsulenter - er stadig på arbejde. Selvom de ikke kommer på besøg på bedrifterne og kontorer, kan de kontaktes på telefon eller mail, hvor de stadig vil yde den samme gode service.

For at minimere risikoen for vores drift modtager vi ikke besøg på vores kontor uden forudgående telefonisk aftale. Alle vores medarbejdere arbejder hjemmefra.  

Det er vigtigt for os at understrege, at vi har styr på vores forsyninger, og alt kører som normalt. Vi forventer at ovenstående tiltag vil sikre, at det fortsætter sådan. 

Vi er som altid klar til at svare på eventuelle spørgsmål, der måtte opstå på mail eller telefon.