You are here

Syngenta annoncerer stor investering i forskning, udvikling og produktion af grønsagsfrø

Grønsagsfrø
12.12.2016
Grønsager forskning

• Syngenta investerer mere end 150 mio. DKR (21 mio. EUR) i 2017 i forskning, udvikling og produktion af grønsagsfrø som en del af et flerårigt investeringsprogram
• Understøtter en stadig stigende efterspørgsel på verdensplan for kvalitetsgrønsagsfrø

Syngenta har annonceret en investering på mere end 150 mio. DKR i 2017 i afdelingen for grønsagsfrø i Enkhuizen i Holland. Afdelingen i Enkhuizen er Syngentas største grønsagsfrø facilitet på verdensplan og beskæftiger mere end 550 medarbejdere. Som led i investeringen vil Syngenta etablere en nyt R&D Technology Center for grønsagsfrø samt modernisere de nuværende produktionsfaciliteter. Denne beslutning er en del af et flerårigt program, hvor Syngenta vil investere og udvikle vores grønsagsfrø-forretning yderligere. 

"Vores investering i Enkhuizen understøtter en stigende efterspørgsel på verdensplan for grønsagsfrø." fortæller David Morgan, chef for Syngenta Grønsagsfrø division. "De nye forsknings- og produktionsfaciliteter vil drage fordel af de nyeste teknologier og vil yderligere styrke vores innovationskapacitet på verdensmarkederne for kål, bladgrøntsager, tomater og peberfrugter."

For mere information kontakt venligst:
Henrik Pedersen, Sales Manager Vegetables
Mobil +45 20 15 17 63
E-mail: [email protected]