You are here

Share page with AddThis

Innovation Award til Angello

Grønsagsfrø
11.04.2016

Syngentas frøløse snack-peber Angello modtager Fruit Logistica 2012 Innovation Award

Angello - sød & frøløs peberAngello - sød & frøløs peber Nyheden sød og frøløs peber Angello™, den nyeste innovative friske produkt udviklet af Syngenta, vandt Innovation Award på Fruit Logistica 2012, den førende globale frugt og grøntsag udstilling. Mini-peberen blev betragtet af deltagere som den mest enestående innovation, blandt de ti nominerede.

"Vi er meget stolte af denne pris. Det er endnu et bevis på Syngentas evne til at innovere på en måde, der opfylder kravene fra både producenter og forbrugere", siger Alexander Tokarz, leder af grøntsager Syngenta.

Angello er den første peber, som forbrugerne kan nyde som en snack uden at skulle skære frugten op og fjerne dens frø. Den er også enestående i sødme og sprødhed. Peberen bliver produceret i væksthuse under hele sæsonen og er i øjeblikket ved at blive indført på markedet i Europa.

"Angello er en spændende sensorisk oplevelse med en ensartet høj kvalitet og en banebrydende innovation. Selv folk, der normalt ikke kan lide peber nyder Angello", siger Luciano Fioramonti, EAME Downstream Food Chain Manager hos Syngenta.

Angello Innovaton Award