You are here

Mød os på Folkemødet

Events
10.06.2019
Folkemødet på Bornholm 2019

Vi deltager igen i år på Folkemødet på Bornholm og glæder os til at tale om fremtidens bæredygtige landbrug og biodiversitet. 

For at kunne indfri fremtidens forventninger om at producere bæredygtige afgrøder og fødevarer, der skaber værdi for både landmanden, forbrugerne og samfundet som helhed, kræver det et stærkt partnerskab på tværs af både politikere, myndigheder, interesseorganisationer, virksomheder, forskningsmiljøer og forbrugerne. Vi skal sammen finde løsningerne. 

Syngenta er igen i år partner i #BornholmBlomstrer, hvor en lang række af forskellige partnere med interesse i fremtidens landbrug i fællesskab arbejder på at fremme biodiversitet i det åbne land. Heriblandt lokale landmænd, Danmarks Jægerforbund, Dansk Planteværn, Danmarks Naturfredningsforening og Danmarks Biavlerforening.  

Men hvad er status - mangler vi natur? Hvordan bliver vi bedre til at håndtere naturen i agerlandet, så vi bevarer den nuværende natur og måske udvikler forholdene for at øge biodiversiteten? Hvordan gør vi det smartere?

Det og meget andet glæder vi os til at diskutere på Bornholm i de kommende dage.

Find os på stand:  A7 - Bornholms Landbrug & Fødevarer - i Danchells Anlæg

 

#BornholmBlomstrer

Igen i år vil Bornholm og Folkemødet stå i blomst, og herunder kan læse mere om projektet.