Lagertal for planteværn-undersøgelse, lodtræknings regler

"Lagertal for planteværn-undersøgelse" - lodtræknings regler

Læs venligst disse regler omhyggeligt. "Lodtrækningsregler" betyder "regler ifbm lodtrækning af vindere af Lagertal for planteværn-undersøgelse". "Syngenta" og "vi/os/vores" betyder Syngenta Nordics A/S. Ved at deltage i lodtrækningen accepterer du (deltageren) at overholde disse regler. I alle tilfælde er vores beslutning endelig, og der vil ikke blive indgået korrespondance.

Krav til deltagelse

1.1 Præmietrækningen er åben for indbyggere i Danmark, med undtagelse af medarbejdere i Syngenta og deres nærmeste familie samt alle andre der professionelt tilknyttet til denne lodtrækning.

1.2 Deltagere skal være 18 år eller ældre, og vi forbeholder os retten til at anmode om aldersbevis fra potentielle præmie-vindere.

Konkurrenceperiode

2.1 "Lagertal for planteværn-undersøgelse" starter den 20/9/23 kl. 00:00 og lukker den 2/10/23 kl. 23:59 ("Konkurrenceperiode"). Alle indsendelser skal modtages inden udløbet af konkurrenceperioden.

2.2 Alle gyldige indsendelser, der modtages i løbet af konkurrenceperioden, vil blive inkluderet i præmietrækningen. Vinder(e) vil blive udvalgt ved tilfældig trækning den 9/10/23. Vores beslutning vedrørende alle forhold vedrørende præmietrækningen, herunder afgørelsen af vinderne, vil være endelig og bindende.

Sådan deltager du

3.1 Ingen gebyr eller køb er nødvendigt. For at deltage skal deltagerne udfylde undersøgelsen, der sendes via e-mail-nyhedsbrevet, og give deres navn og e-mailadresse, så vi kan kontakte vinderne.

3.2 Andre former for indsendelse accepteres ikke. Flere indsendelser af samme deltager er ikke tilladt.

3.3 Vi påtager os intet ansvar for tabte, forsinkede eller fejlbehæftede indsendelser, for tekniske fejl af enhver art eller for eventuelle menneskelige fejl, der kan opstå i modtagelsen eller behandlingen af indsendelserne.

Præmier

4.1 Vinderne vil modtage en pakke med Vixeran med en omtrentlig værdi af 1500 DKK. Der er i alt 20 præmier at vinde. Der er ingen kontant alternativ, og præmierne kan ikke overføres.

4.2 I tilfælde af uforudsete omstændigheder forbeholder vi os retten til at levere alternative præmier af samme eller højere værdi.

4.3 Vinderne vil være ansvarlige for eventuel indkomstskat eller andre skatter eller betalinger, som følge af at vinde en præmie.

Databeskyttelse og underretning af vinder(ne)

5.1 Vi er dataansvarlige og vil kun bruge dine personlige data til at administrere præmietrækningen. Al brug af dine personlige data vil være i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning og vores privatlivspolitik, som er tilgængelig på www.syngenta.dk.

5.2 Vinderne vil blive underrettet via e-mail inden for ti (10) arbejdsdage efter lukkedatoen. Vi vil bede vinderne om en postadresse for at levere præmien.

5.3 Hvis vi ikke kan kontakte en præmievinder eller ikke modtager svar inden for tyve (20) arbejdsdage efter lukkedatoen, vil præmien blive mistet. Efter vores skøn kan vi vælge en ny præmievinder blandt de resterende indsendelser.

5.4 Tabende indsendelser vil ikke modtage nogen underretning.

5.5 Deltagere har altid ret til at tilbagekalde deres svar på spørgeskemaet, selv under præmietrækningen, dette vil ikke påvirke deres deltagelse i præmietrækningen.

Ændringer af reglerne

6.1 Hvis vi på grund af begivenheder uden for vores rimelige kontrol beslutter at ændre reglerne på et hvilket som helst tidspunkt, vil vi underrette deltagerne så hurtigt som praktisk muligt.

6.2 Vi forbeholder os retten til at ændre, suspendere eller aflyse præmietrækningen uden at angive årsager og uden at pådrage os ansvar som følge heraf.

Generelt

7.1 Denne konkurrence og disse regler er underlagt dansk lovgivning, og de danske domstole har eksklusiv jurisdiktion over eventuelle tvister.

Kontakt os

8.1 Hvis du har spørgsmål om administrationen af konkurrencen eller hvordan dine personlige data bruges, bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige: Danmark: Dataprivacy.dk@syngenta.com Postadresse: Syngenta Nordics A/S, Strandlodsvej 44, DK-2300 København S, Danmark. Tlf. +45 32 87 11 16 CVR: 20575778