You are here

Kom med RØDDERNE ud i marken. I en serie videoer vil vi i løbet af foråret rådgive om vækstregulering. Se videoerne her

Kom med #RØDDERNE i marken

Vi følger i løbet af foråret med #RØDDERNE ud i marken, hvor de vil rådgive om vækstregulering. Her på siden kan du løbende se alle videoerne. 

#RØDDERNE vil følge afgrødernes vækststadier, se på de udfordringer markerne må stå i gennem og se på, hvordan du med vækstregulering kan gøre din afgrøde modstandsdygtig og forebygge lejesæd.

Følg også #RØDDERNE på vores Facebook-side og se alle vores videoer på vores Youtube-kanal. Og lad os endelig høre fra dig - du er altid meget velkommen til at kontakte os med dit spørgsmål ligesom du også meget gerne må dele dine egne billeder og erfaringer på vores Facebook-side med #RØDDERNE.

Billede af forside på guiden - kunsten at vækstregulere

Vækstregulering - din guide

Hvornår og hvorfor skal du vækstregulere - læs mere i vores guide

Vækstsæsonen står for alvor for døren og heldigvis med langt mere veludviklede vintersædsafgrøder end sidste år. Afgrøder, der er velforsynede med gødning og mangan, er på nuværende tidspunkt i særdeles god vækst. Men det er vigtigt iløbet af foråret at have den rette strategi og sikre en vellykket høst. Har du tænkt på din strategi for vækstregulering?

 

Tidligere videoer

I sæsonen 2018 var vi ude og filme med #RØDDERNE - se videoerne fra sidste år herunder

Forbered din vækstregulerings-strategi allerede nu (2018)

Allerede i efteråret skabes grundlaget for et højt udbytte og en god høst. Men det er vigtigt i løbet af foråret at have den rette strategi for blandt andet vækstregulering for at værne om potentialet og sikre en vellykket høst.

Har du tænkt på din strategi for vækstregulering?

Foråret er endelig kommet! (2018)

Vækstregulering er en forsikring du tegner på din afgrøder for at undgå lejesæd og alle de problemer det medfører under og efter høst. Men det er vigtigt i løbet af foråret at have den rette strategi for blandt andet vækstregulering for at værne om potentialet og sikre en vellykket høst.

Har du tænkt på din strategi for vækstregulering?

Vækstregulering under varme og tørre forhold (2018)

På vårbyg-arealer med stråsvage sorter og i udlægsmarker er det stadigt muligt at udføre en effektiv og skånsom vækstregulering ved konstateret behov.

I denne forbindelse bør de helt forskellige klimatiske faktorer som tørkestress, høje temperaturer og solindstråling tages i betragtning for at udføre en både effektiv og skånsom behandling.