You are here

Share page with AddThis

Kom med RØDDERNE ud i marken. I en serie videoer vil vi i løbet af foråret rådgive om vækstregulering. Se videoerne her

Se video om vækstregulering

Kom med #RØDDERNE i marken

Vi følger i løbet af foråret med #RØDDERNE ud i marken, hvor de vil rådgive om vækstregulering. Her på siden kan du løbende se alle videoerne. 

#RØDDERNE vil følge afgrødernes vækststadier, se på de udfordringer markerne må stå i gennem og se på, hvordan du med vækstregulering kan gøre din afgrøde modstandsdygtig og forebygge lejesæd.

Følg også #RØDDERNE på vores Facebook-side og se alle vores videoer på vores Youtube-kanal. Og lad os endelig høre fra dig - du er altid meget velkommen til at kontakte os med dit spørgsmål ligesom du også meget gerne må dele dine egne billeder og erfaringer på vores Facebook-side med #RØDDERNE.

Guide til hvordan du bedst vækstregulerer

Vækstregulering - din guide

Hvornår og hvorfor skal du vækstregulere - læs mere i vores guide

Hvordan vækstregulerer du bedst under varme og tørre forhold

På vårbyg-arealer med stråsvage sorter og i udlægsmarker er det stadigt muligt at udføre en effektiv og skånsom vækstregulering ved konstateret behov.

I denne forbindelse bør de helt forskellige klimatiske faktorer som tørkestress, høje temperaturer og solindstråling tages i betragtning for at udføre en både effektiv og skånsom behandling.

Tidligere videoer

Foråret er endelig kommet!

Vækstregulering er en forsikring du tegner på din afgrøder for at undgå lejesæd og alle de problemer det medfører under og efter høst. Men det er vigtigt i løbet af foråret at have den rette strategi for blandt andet vækstregulering for at værne om potentialet og sikre en vellykket høst.

 Har du tænkt på din strategi for vækstregulering?

Forbered din vækstregulerings-strategi allerede nu

Allerede i efteråret skabes grundlaget for et højt udbytte og en god høst. Men det er vigtigt i løbet af foråret at have den rette strategi for blandt andet vækstregulering for at værne om potentialet og sikre en vellykket høst.

Har du tænkt på din strategi for vækstregulering?