You are here

Kartoffelkampagne2017_Tab5

Revus Top er Revus suppleret med det aktive stof difenconazol og giver mulighed for en helt ny effektiv resistensstrategi mod kartoffelbladplet/Alternaria, som hjælper strobilurinerne med at bevare deres effektivitet.

Læs mere om Revus Top

Takket være Revus Tops indhold af difenoconazol mod kartoffelbladplet/Alternaria kan man holde antallet af strobilurinbehandlinger nede. Et godt hjælpemiddel til at forlænge strobilurinernes effektivitet mod Alternaria og forhindre en lignende udvikling som i Sverige. Revus Top erstatter ikke Revus, men er en stærk, supplerende partner, der desuden muliggør en forebyggende beskyttelse mod Alternaria.

I starten af et behandlingsprogram er det tilstrækkeligt at forhindre, at kartoffelskimlen bider sig fast i marken – og det får du med Revus. Lidt længere fremme i forløbet skal man indlede den forebyggende behandling mod Alternaria, samtidig med at kampen mod kartoffelskimmel fortsætter, dvs. præcis det Revus Top er lavet til! Revus Top kombinerer effekten af mandipropamid (Revus) mod kartoffelskimmel med effekten af difenoconazol mod Alternaria.

For at få den bedste forebyggende beskyttelse mod både kartoffelskimmel og Alternaria skal behandlingsprogrammet indledes med to behandlinger med Revus – for derefter at blive fulgt op med to Revus Top-behandlinger med 14 dages interval. Herefter følges op med to behandlinger med Amistar i kombination med et kartoffelskimmelprodukt.

Det er en stor fordel at behandle tidligt med Revus, da produktet beskytter både over- og undersiden af bladet.

Læs mere om Revus

Revus er det bedste middel at påbegynde bekæmpelsen af kartoffelskimmel med på grund af den translaminære effekt, der beskytter bladene på både over- og undersiden.

Det mindsker risikoen for spredning af kartoffelskimmel via vandstænk fra jorden forårsaget af vind eller regn. Brug af Revus og Revus Top i en uafbrudt serie af behandlinger indebærer, at det aktive stof akkumuleres i bladene. Dette giver den bedst tænkelige beskyttelse mod inficering af kartoffelskimmel – vi kalder det for blokeffekt og er din sikkerhed for maksimal beskyttelse af afgrøden.